Блог викладача Клюс Євгенії Олександрівни ВПУ№36 c.Балин
Сторінки
Головна сторінка
Стаття : цифрові інструменти сучасного педагога
Короткий словник термінів
Колодій 2023
Методичні розробки
Відкриті уроки
Презентації
Освітня навчальна програма "Компанія" від Junior Achievement Ukraine
Відкриті уроки
Відкритий урок на тему: Приготування напівфабрикатів з сільськогосподарської птиці та способи теплової обробки
Види тіста. Вироби з різних видів тіста. Підбір напоїв. Приготування сезонного напою
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Робочий зошит по темі "Обробка риби, та приготування страв з неї"
https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive
Робочий зошит по темі "Обробка риби, та приготування страв з неї"
https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive
Відкриті уроки
Види тіста та вироби з нього.
Немає коментарів:
Дописати коментар